Košarkaški ekspert se nervirao i zbog fudbala

Avdić: Razbio sam laptop kada je Spahić napravio penal u Francuskoj

Edin Avdić, komentator Arene Sport i kolumnista SportSport.ba, imao je vrlo zanimljivo gostovanje u jednoj sportskoj emisiji u kojoj nije pričao samo o košarci, za koju je ekspert.

Bh. komentator je izjavio da je jedan od sportskih trenutaka koji su mu najteže pali penal za Francusku u duelu protiv Bosne i Hercegovine (1:1), kojeg je skrivio Emir Spahić.

"Laptop sam slomio kada je Spahić napravio penal u Francuskoj a Nasri, ja mislim, dao gol. Imao sam ja tih ispada...", prisjetio se dobro raspoloženi Avdić, koji je objasnio i kako je 'nastradao' njegov laptop.

Osim toga, Avdić je ispričao i još neke zanimljive anegdote iz prošlosti, te priznao da je jednom prilikom slomio i video-rekorder, ali i pocijepao košulju tokom prenosa NBA utakmice iz studija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.