Prijateljski meč

Remi Zrinjskog i GOŠK-a u Međugorju

Samir Mlaćo

Danas su u Sport Centru u Međugorja snage u prijateljskom meču odmjerili bh. premijerligaši Zrinjski i GOŠK, a nakon dva poluvremena po 35 minuta završilo je 2:2. 

GOŠK je prvi poveo pogotkom Čolića, a zatim u nastavku preokret Mostaraca. Oba puta je pogodio Bencun, a konačnih 2:2 u posljednjim minutama postavio je Antonio Raguž.

Oba trenera pružili su priliku svim igračima, a sigurno da zadovoljniji mogu biti u redovima GOŠK-a koji vodi bitku za opstanak, a po drugi put je u kratkom periodu pružio veoma jak otpor aktuelnom prvaku iz Mostara.

Prijateljski meč:

HŠK Zrinjski - NK GOŠK Gabela 2:2

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ZRINJSKI: Soldo (od 36. Trifković), Stanić, Džijan, Laštro, Perišić, Jamak, Hairlahović, Bekrić, Bencun, Jović, Aćimović (od 36. Hajdarević).

NK GOŠK: Kozić, P. Raguž, So, Hasanhodžić, Rodin, Hasanović, Zolj, Mišić, Čolić, Ereiz, Ramić. Još su igrali: Brkić, Dalmatin, Brajković, Isić, Odak, Marić, Vego, Kordić, A. Raguž.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.