Plemići u svojoj stalnoj bazi

Zrinjski se vratio u Međugorje, kući ostali Todorović i Stojkić

Samir Mlaćo

Stručni štab i igrači Zrinjskog jučer su imali dan odmora, a danas su se vratili u Međugorje gdje će se do četvrtka pripremati za subotnji derbi protiv Širokog Brijega.

U Mostaru je opet ostao Ognjen Todorović, koji se još uvijek oporavlja od ozljede koljena, ali i Pero Stojkić, koji ne trenira zbog ozljede potkoljeničnog mišića.

U trenažni proces opet se uključio Miloš Filipović, koji proteklih dana nije mogao trenirati zbog viroze, ali i Advan Kadušić, koji zbog istegnuća mišića također nije mogao trenirati s momčadi.

Slišković je u Međugorje poveo sljedeće igrače: Trifković, Soldo, Galić, Barišić, Stanić, Laštro, Jakovljević, Džijan, Kadušić, Jović, Filipović, Gržan, Čirjak, Pezer, Hairlahović, Perišić, Jamak, Kokorović, Bencun, Bekrić, Bilbija, Ačimović, Handžić, Hajdarević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.