Uskoro ponovo na raspolaganju Allegriju

Cuadrado se vratio treninzima

Kolumbijski krilni fudbaler Juan Cuadrado vratio se treninzima Juventusa što ukazuje na to da bi se na teren mogao vratiti mnogo brže nego što se očekivalo.

Cuadrado ima problema sa povredom prepona te je imao operaciju u Njemačkoj u januaru mjesecu, a postojala je mogućnost da se neće vratiti prije maja mjeseca.

Ipak, on se već prošle sedmice vratio treninzima, ali je trenirao individualno, dok je danas konačno odradio grupni trening na kojem je učestvovao u samo nekim akcijama, potvrdili su na zvaničnoj stranici Juventusa.

Mario Mandžukić se također vratio sa reprezentativnih obaveza i on je danas trenirao skupa sa Paulom Dybalom. Oba fudbalera bi trebala početi utakmicu protiv Milana za vikend.

Podsjetimo, veliki derbi Serije A između Juventusa i Milana igra se u subotu navečer od 20.45 sati u Torinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.