Novi zahtjev Mourinha: Treba mu još jedna zvijezda Juventusa

Douglas Costa na meti Manchester Uniteda

Novi zahtjev Mourinha: Treba mu još jedna zvijezda Juventusa

Jose Mourinho je dolaskom na Old Trafford odmah izrazio želju da Crveni đavoli dovedu, ili bolje rečeno vrate Paula Pogbu iz Juventusa.

Pogba je stigao, ali u zadnje vrijeme odnos između trenera Uniteda i skupocjenog veznjaka i ne cvjeta.

U ekipu Manchester Uniteda je uloženo mnogo novca, ali rezultati, a posebno igra ne mogu zadovoljiti navijače ovog kluba.

Mourinho zbog toga želi na ljeto dovesti još nekoliko pojačanja, a navodno je jedna od njegovih najvećih želja fudbaler, zvanično, Bayerna koji je i dalje na posudbi u Juventusu, Douglas Costa.

Douglas Costa igra sjajno u dresu Stare dame, pa će biti zanimljivo vidjeti šta će se sa njim desiti na ljeto, s obzirom da je klauzula o otkupu njegovog ugovora od strane Juventusa predstojećeg jula za 40 miliona eura već aktivirana.

Manchester United je, međutim, u ovom trenutku navodno spreman platiti također 40 miliona eura za Costine usluge, ali je teško vjerovati da bi Juventus pristao otkupiti, a zatim i prodati za iste pare igrača koji se u tekoćoj sezoni pokazao kao veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šta više, Juventus bi bio i na gubitku, jer je za samu 12-mjesečnu posudbu Douglasa Coste Stara dama platila 6 miliona eura minhenskom Bayernu.

Douglas Costa je ove sezone odigrao 35 utakmica za Juventus, te je postigao tri gola i upisao sedam asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Nemoguće da dovedu Douglasa
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi