Nema problema kao obični građani

Osmijeh je ipak tu: Alexisu se smetaju mnogo kazna i ogrebotine

Da je Alexis Sanchez obični građanin sigurno bi se dobro nasekirao prije dva dana što je odveo djevojku Mayte Rodriguez u restoran. Prilikom izlaska iz istog zatekla ga je kazna za parking.

Alexisa mediji u Manchesteru prate u stopu i ništa od njih ne može sakriti, pa ni parking kaznu. Čileanski napadač je djevojku izveo u jedan restoran u Wilmoslowu. Radi se o mjestu koje je udaljeno oko 10 kilometara sjeverno od Manchestera, a prilikom izlaska iz pomenutog restorana dočekala ga je parking kazna jer je parkirao svog Range Rovera na duplu žutu liniju.

U Britaniji kazna za parking iznosi 70 funti, ali olakšavajuća okolnost je da da kaznu možete platiti u roku od dvije sedmice i bit će vam prepolovljena. Naravno, to ne znači mnogo Alexisu koji u Manchesteru ima primanja 600.000 funti i jasno je zbog čega sa osmijehom prilazi automobilu iako je vidio kaznu.

Ipak, mnogi su primjetili i brojne ogrebotine na njegovom Range Roveru. Alexis vjerovatno ima mnogo problema prilikom parkiranja tako širokog automobila i nije dovoljno vješt pa se na limu vide brojna oštećenja. Budućim mušterijama za ovaj automobil će vjerovatno najčešće pitanje kada ga ugledaju biti: "A, šta je ovo?". Svakako da se radi o jednoj od najpoznatijih rečenica s kojom su se suočili mnogi kada su pokušali prodati automobil.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.