Milaković preuzeo aktuelnog bh. prvaka

KK Igokea se sporazumno razišla sa Draganom Bajićem

Samir Mlaćo

KK Igokea odlučila je sporazumno raskinuti saradnju sa dosadašnjim trenerom Draganom Bajićem, a na njegovo mjesto će doći Žarko Milaković.

Iz Igokee navode da je saradnja sa Bajićem prekinuta sporazumno.

"Sporazumno je prekinuta saradnja sa trenerom Bajićem, radi različitih pogleda i razmišljanja o budućnosti kluba. Uprava ima želju da kroz Ligu 6 pruži šansu mladim igračima. S tim u vezi, imenujemo Žarka Milakovića za trenera prvog tima. Nadamo se da će trener Milaković biti dugoročno rješenje na klupi kluba.
Trener Milaković je dugi niz godina u klubu i sa klubom je osvojio Kup Republike Srpske, Ligu Mladih BiH, 3 puta za redom juniorsko prvenstvo Republike Srpske, kao i treće mjesto na ABA U19 juniorskom turniru", naveli su iz KK Igokea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.