Ne želi Kanea u ekipi

Ronaldo pravi novi problem Perezu i Real Madridu

Endin Čaušević

Svima je jasno da će Real Madrid ovog ljeta biti itekako aktivan kada je u pitanju prelazni rok, a španski mediji već dugo špekulišu o tome ko bi mogao doći na Santiago Bernabeu.

Gotovo je sigurno da će kraljevski klub dovesti barem jedno pojačanje u napadu, jer u posljednje vrijeme nisu baš zadovoljni igrama Karima Benzeme. Florentino Perez vjeruje da je Harry Kane pravo rješenje u napadu ovog tima, no to mišljenje ne dijeli Cristiano Ronaldo.

Navodno, portugalski fudbaler je poručio Perezu da ne dovodi Kane i da pruži još jednu šansu Benzemi. Pored samog vrha napada očekuju se pojačanja na krilnim pozicijama i veznom redu. Poznato je da je Neymar najveća želja Kraljeva, a ono što je za Pereza najbitnije jeste da se tom transferu raduje i Ronaldo.

Kako prenosi španski Sport, Perez želi stvoriti nove Galaktikose, ali jasno je da će morati prodati nekoliko igrača. Navodno, predsjednik Reala ozbiljno razmišlja o tome da na transfer listu, između ostalih, stavi Garetha Balea, Luku Modrića i Keylora Navasa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.