Sjajne vijesti za Juve: Spreman Allegrijev džoker s klupe

Real Madrid sutra gostuje u Torinu

Sjajne vijesti za Juve: Spreman Allegrijev džoker s klupe

Bliži nam se spektakl u Torinu. Naime, sutra navečer je na rasporedu repriza prošlogodišnjeg finala Lige prvaka, duel Juventusa i Real Madrida.

Ovaj put je riječ o četvrtfinalu Lige prvaka, a trener Juventusa Massimiliano Allegri je danas saopštio da će za sutrašnji susret biti spreman njegov "ratnik", hrvatski napadač Mario Mandžukuć.

To su svakako sjajne vijesti za navijače Juventusa, s obzirom da Mandžukić po pravilu pruža sjajne partije u najvažnijim utakmicama.

"I Mario Mandžukić i Alex Sandro su u odličnom stanju. Sutra ćemo vidjeti ko će igrati.. Misim da bi Mandžukić sutra mogao biti sjajna izmjena. On je za nas izuzetno važan zbog svog čvrstog i požrtvovanog stila igre i mogao bi biti važna opcija za našu ekipu. Također, vratio se i Cuadrado", poručio je Allegri.

Allegri bi tako sutra trebao imati na raspolaganju gotovo sve igrače, osim suspendovanih Miralema Pjanića i Medhija Benatije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pjanića će zamjeniti ili Marcihisio ili Bentacur, jedan od njih dvojice će sigurno sutra igrati. Moram još odlučiti između Ruganija i Barazglija, potom ću procijeniti ko treba igrati prema naprijed", dodao je trener Juventusa.

Podsjetimo, prvi četvrtfinali duel Lige prvak između Juventusa i Real Madrida je na rasporedu sutra sa početkom od 20:45 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi