Sad je otišla korak dalje

Muškarci, oprez: Mirtha zbog Ronalda objavila 'vrelu' fotografiju

O. Lekić

Poznata Playboyeva zečica Mirtha Sosa strastvena je navijačica Real Madrida. Atraktivna Paragvajka ne propušta utakmice svog omiljenog kluba i na poseban način slavi svaku pobjedu, tačnije putem društvenih mreža časti sve fanove (ali i sve ostale) svojim golišavim fotografijama.

Isto je učinila i nakon što je kraljevski klub sa 3:0 savladao Juventus u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka, međutim, čini se, kako je ovoga puta otišla najdalje. Naime, Mirtha je sada izbacila jednu od svojih možda i najprovokativnijih fotografija, a objavu je posvetila i svom 'ljubimcu' Cristianu Ronaldu.

Mirtha je inače zaluđena Portugalcem, a nedavno mu je prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji poručila: "Spremna sam da ti dam sve za jednu noć s tobom."

Čak i ako niste fan Real Madrida, nakon Mirthinih fotografija možda vam i poraste u očima.

Eksciplitnu fotografiju koju je objavila u čast Reala i Ronalda pogledajte OVDJE!

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.