Premijer liga

Remiji Mladosti i Slobode, te Radnika i Krupe

Pored derbija na Grbavici, danas su odigrane još dvije utakmice Premijer lige koje su završene remijima. U 4. kolu Lige za prvaka, Radnik i Krupa su odigrali 1:1, a identičnim rezultatom je završen i meč 4. kola Lige za opstanak između Mladosti i Slobode.

Mladost je do vodstva od 1:0 stigla u 43. minuti kada je pogodio Šišić, ali samo minutu kasnije Sloboda je poravnala rezultat. Todorović je zabio za 1:1, a s tim rezultatom se otišlo na odmor.

Početkom drugog poluvremena, po jedna šansa na obje strane. Osmanagić je dobro šutirao za Slobodu, Bukvić brani, a na drugoj strani Mujagićev udarac brani Muminović. Bilo je do kraja utakmice još nekoliko prilika i poluprilika, ali meč je završen podjelom bodova.

Radnik i Krupa su u Bijeljini također remizirali odigravši 1:1, nakon što u prvom poluvremenu nije bilo pogodaka. U vodstvo je stigla Krupa, koja je u 63. minuti povela golom Balabanovića.

Radnik je u 68. minuti poravnao na 1:1, a strijelac je bio Martinović nakon loše reakcije Fejzića. Do kraja se rezultat nije mijenjao i ostalo je 1:1.

Radnik - Krupa 1:1

Radnik: Lučić, Radović, Franić, Martinović, Vasić, Mekić, Zec, Peco, Hadžić, Glišić, Đurić.

Krupa: Fejzić, Galešić, Makitan, Lukić, Glamočić, Vukotić, Nikolić, Balabanović, Aleksić, Banović, Šamara.

Mladost - Sloboda 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost: Bukvić, Metalsi, Zahirović, Šišić, Arežina, Šećerović, Pandža, Karahmet, Dilaver, Mišić, Isaković.

Sloboda: Muminović, Terzić, Škahić, Rustemović, Todorović, Smajić, Grahovac, Osmanagić, Husić, Ivetić, Ignjatović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.