Motika nakon višemjesečne pauze ponovo na terenu

Mladi fudbaler Radnika iz Bijeljine

Motika nakon višemjesečne pauze ponovo na terenu

Nakon deset mjeseci pauze uslijed operacije prednjih ukrštenih ligamenata, mladi fudbaler Radnika Jovan Motika ponovo se nalazi na rasplaganju treneru Mladenu Žižoviću.

Motika je nakon posljednjeg testiranja, koje je obavljeno u Novom Sadu kod profesora Marka Stojanovića dobio zeleno svjetlo da se uključi u takmičarski pogon.

"Dobro se osjećam, a to su pokazali i posljednji testovi koje sam uradio zajedno sa doktorskim timom, na čelu sa profesorom Markom Stojanovićem. Zahvalan sam predsjednku Mladenu Krstajiću na velikoj podršci, i svima u Radniku, te Miroslavu Milankovu koji me je uspješno operisao", kazao je Motika, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vraćam se na teren ponovo u nadi da mogu pomoći svom timu do kraja šampionata, kako bismo ostvarili što bolji plasman u Ligi za prvaka BiH", rekao je ovaj povratnik na “zeleni tepih".

Mladi prvotimac Radnika zadobio je tešku povredu prednjih ukršetnih ligamenata na finalnoj utakmici Kupa RS u Trebinju protiv Leotara, pa je nakon toga bio povrgnut operaciji, koja je uspješno urađena u Novom Sadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi