Oporavio se od povrede

Bilobrk: Spreman sam, stojim na raspolaganju trenerima i klubu

Iskusni golman Širokog Brijega Luka Bilobrk uspješno se oporavio od povrede zbog koje je pauzirao u proteklih šest kola.

Kako je saopšteno na klupskoj stranici, povreda je danas iza Bilobrka i ovaj 32-godišnji čuvar mreže se vratio treninzima i očekuje povratak među stative već u narednoj utakmici protiv Radnika.

"Vraćam se nakon dva mjeseca. Hvala dragom Bogu, oporavio sam se i dobro se osjećam. Spreman sam, stojim na raspolaganju trenerima i klubu. Vjerujem kako ću već u nedjelju protiv Radnika biti među stativama", kazao je Bilobrk, pa dodao:

"Naš je cilj osigurati Evropu bez stresa, a ako nam se ostvori prilika da se priključimo vrhu, znat ćemo to iskoristiti. U fudbalu je sve moguće. No, idemo utakmicu po utakmicu", dodao je Bilobrk.

Luka Bilobrk (32) je ove sezone branio na 20 utakmica u Premijer ligi BiH i primio je 15 golova, što ga svrstava među najuspješnije golmane bh. prvenstva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.