Trener Željezničara

Adžem: U deficitu smo sa bekovima i fali nam brzine

Trener Željezničara Admir Adžem nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo nakon današnjeg remija protiv Sarajeva u gradskom derbiju.

Njegova ekipa sada je bodovno poravnata sa Zrinjskim na vrhu tabele, a Adžem je nakon susreta rekao da njegovom timu fali brzine te da je ekipa deficitarna na bekovskim pozicijama.

"Morali smo improvizovati i staviti Graovca na desnog beka, imali smo još nekih problema sa igračima. Na zalaganju nemam šta da zamjerim igračima, ali naravno da nismo zadovoljni. U lošoj smo seriji, moramo se boriti do kraja pa ćemo vidjeti. Mi smo deficitarni na bekovskim pozicijama i fali nam brzine. Što se tiče Zakarića, i on je imao malu povredu i nije trenirao par dana, osjeti se to i na igrama. Bodom mogu biti zadovoljan jer je Sarajevo bilo bolje, nemamo se šta lagati, ali definitivno smo željeli tri boda", poručio je Adžem nakon meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.