Trener Sarajeva nakon derbija

Musemić: Odigrali smo najbolju utakmicu ovog proljeća

Fudbaleri Sarajeva i Željezničara odigrali su danas na Koševu gradski derbi koji je okončan najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Nakon utakmice, prisutnim novinarima su se obratili treneri oba kluba, a stiče se dojam da ni Musemić, ni Adžem nisu zadovoljni osvojenim bodom.

"Mislim da smo odigrali možda najbolju utakmicu ovog proljeća, zaslužili smo pobjedu, igrači su odigrali dobru utakmicu i ne mogu im nista zamjeriti.
Utakmicu smo završili sa 4-5 juniora, posebno je dobro odigrao Mujakić kojem je ovo bio prvi derbi. Bodove nismo osvojili ali Bože moj, život ide dalje", rekao je Musemić nakon meča i dodao:

"Žao mi je što nisu bili navijači, kada igrate bez publike onda nemate pravi osjećaj derbija. Nadam se da će se situacija što prije srediti, za dobrobit svih nas. Navijači imaju pravo da budu nezadovoljni našim rezultatima, ali sve naše omladinske selekcije su na prvim mjestima u svojim ligama".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

foco
uvijek su i bili prvi u svim ligama pa ih rastjerate i 10 godina omladinski pogon osvaja sve a u ekipi tek ove godine par njih dobija neku minutazu i sad neko to potencira.bas ti Husrefe nevolis mlade domace igrace ,a da zaboravio sam nemate srece
2 0
Zenicanin
Ako je.ono.najbolje teško vama haha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi