Zeničani se bore za opstanak

Čelik ponovo časti navijače besplatnim ulaskom na Bilino polje

S dvije vezane pobjede, uz relativno povoljne rezultate najvećih konkurenata, Čelikove šanse za opstanak u Premijer ligi su poprilično porasle.

Zeničani sada za Slobodom i GOŠK-om, koji su u sigurnoj zoni, zaostaju šest, a za Borcem sedam bodova, a upravo bi naredna utakmica protiv banjalučkog tima mogla biti ključna u borbi za opstanak.

Čelik i Borac će meč 6. kola Lige za opstanak igrati u subotu, najvjerovatnije s početkom u 17 sati, a vrijedi istaći da će za sve navijače crno-crvenih ponovo biti slobodan ulaz na Bilino polje.

Čelnici Čelika su svjesni da je u ovom trenutku klubu neophodna podrška vjernih navijača, pa su tako drugi put u kratkom roku odlučili da ih počaste besplatnim ulaskom na stadion.

Podsjetimo, ista situacija je bila i kada se Čelik prije četiri kola sastao sa GOŠK-om, protiv kojeg je slavio sa 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.