Svi žele povratak Brke

Grbavicom odjekivalo: Amar Amar, Osim Osim

Edmir Škorić

Iako je dva puta vodio, Željezničar je protiv Zrinjskog osvojio samo bod (2:2) u sedmom kolu Lige za prvaka.

Pogoci Bogičevića i Zeca nisu bili dovoljni za Željezničar da upiše novu pobjedu, pošto su Hajdarević i Handžić na drugoj strani pronalazili put do mreže Vedrana Kjosevskog.

Želji je bila neophodna pobjeda da se vrati u trku, a ovako s 2:2 je i dalje tim iz Mostara na plus tri, praktično i četiri jer ima bolji međusobni skor.

Nezadovoljni su na Grbavici, a dobar dio navijača je po završteku utakmice skandirao "Amar, Amar, Osim, Osim", čime je traženo da se vrati čovjek koji je Plavima donio brojne trofeje u proteklom periodu.

Teško da će se u skorije vrijeme Amar Osim vratiti u klub, no navijači očigledno smatraju da bi njegovim dolaskom stvari krenule nabolje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.