Slišković i Adžem nakon derbija: Ništa još nije gotovo

Borba se nastavlja

Slišković i Adžem nakon derbija: Ništa još nije gotovo

M. Šljivak

Zrinjski je večeras na Grbavici došao do velikog boda protiv Željezničara koji ih je približio naslovu prvaka BiH.

Meč je završen rezultatom 2:2, bodovna razlika je ostala ista u korist Zrinjskog, a treneri nakon meča ističu da još ništa nije gotovo.

"Željezničar nam je zabio iz jedne kvalitetne akcije. Mi smo željeli osvojiti sva tri boda i takva igra nam se isplatila. Momci su zaslužili bod, iako smo u finišu imalu šansu da osvojim sva tri. Ništa nije gotovo, tri su kola, devet bodova u igri i sve je moguće. Imamo teške duele, za nas odlučujuće", rekao je Blaž Slišković.

Admir Adžem je šokiran gubitkom bodova.

"Šokantna utakmica za nas. Dva puta smo vodili i momci su se borili i nemam im šta zamjeriti. Ima još da se igra i ništa nije gotovo i borićemo se dok smo matematički u igri"; istakao je trener Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi