Uoči revanša sa Real Madridom

Heynckes: Očekujem da sudija bude fer i objektivan

Večeras je na rasporedu revanš meč polufinala Lige prvaka u kojem će Real Madrid na Santiago Bernabeu ugostiti Bayern Munchen.

Pred utakmicu odluke, medijima se obratio trener Bavaraca Jup Heynckes koji je svjestan da njegovu ekipu očekuje izuzetno težak posao u Madridu, ali da Real nije nepobjediv.

"Znamo da će biti teško jer su oni navikli na ovakve utakmice, ali i mi smo. Real je protiv Juventusa pokazao da je ranjiv i pobjediv, a ja znam da ćemo im sigurno biti nezgodan protivnik. Napredovali smo i imamo važan cilj koji želimo ispuniti. Želimo u finale", rekao je Heynckes, koji je rekao rijeć-dvije i o sudiji večerašnjeg susreta Cuneytu Cakiru:

"On nam je sudio na utakmici protiv PSG-a i tada je uradio izuzetno dobar posao. Očekujem da i večeras bude fer i objektivan".

Podsjetimo, Real Madrid je u prvoj utakmici u Munchenu slavio sa 2:1 tako da će Bavarcima večeras najvjerovatnije trebati pobjeda od dva gola razlike za prolaz u finale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.