Sofija Milošević opet raspaljuje maštu

Instagram "odlijepio" za grudima djevojke Adema Ljajića!

O. Lekić

Djevojka srbijanskog reprezentativca Adema Ljajića je odavno postala popularna kako na Balkanu tako i na Apeninima, gdje njen izabranik zarađuje za život.

Ova plavokosa ljepotica odiše elegancijom, a njene slike na Instagramu rijetko otkrivaju više nego što bi trebale, pa svaka malo "golišavija" izazove veliku pažnju.

Tako je bilo i sinoć kada je na Instagramu, uz poruku "Laku noć", postavila fogorafiju na kojoj je u prvom planu bio njen dekolte.

Očekivano, ubrzo su hiljade lajkova počele pristizati na njenu "adresu", a pogledaju li se njene ostale fotografije nije čudo što Ljajićeva izabranica muške pratioce dovodi do ludila.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.