Žestoke optužbe kapitena Reala

Ramos: Messi je prišao sudiji u tunelu, a onda se kriterij promijenio

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć nije uspio da savladal ljutog rivala Barcelonu i tako katalonskom klubu nanese prvi poraz u ovoj sezoni.

Utakmica na Camp Nou završena je rezultatom 2:2 iako je Real cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem više. Nakon utakmice medijima se obradio kapiten gostujućeg tima Sergio Ramos koji je iznio žestoke optužbe na račun Lionela Messija.

"Messi je izvršio mali pritisak na sudiju na poluvremenu u tunelu. Ne znam da li su kamere sve to snimile. Nisam baš siguran da bi u drugom poluvremenu donosio onakve odluke. Ovo je fudbal i sve treba da ostane na terenu i to morate poštovati", rekao je Ramos.

Međutim, nakon izjave defanzivca kraljevskog kluba na internetu se pojavila fotografija zapisnika glavnog sudije. U istom se navodi da nije imao nikakav "razgovor" s Messijem zbog čega se dovela u pitanje iskrenost što se tiče izjave Ramosa. Ipak, sve su to "igrice" koje su normalne nakon susreta ljutih rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.