Higuain ostaje na klupi?

Allegri spremio veliko iznenađenje za finale protiv Milana

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras igraju na Olimpicu finale Kupa Italije protiv Milana.

Sezona u Italiji privodi se samom kraju, a Juventus juriša na još jednu duplu krunu. Međutim, Rossoneri će učiniti sve što mogu kako bi pokvarili planove Staroj dami, ali i nakon kratke pauze konačno donijeli trofej u vitrine na San Siru.

Tradicionalno finalna utakmica igra se na Olimpicu u Rimu i očekuje se pun stadion. Italijanski mediji već špekulišu o tome kakve sastave će na teren poslati Gennaro Gattuso i Massimiliano Allegri, a sastav Juventusa je poprilično iznenadio sve.

Kako piše Calciomercato Allegri je pripremio veliko iznenađenje u napadu jer planira na klupi ostaviti Gonzala Higuaina. Umjesto argentinskog napadača od prve minute trebao bi igrati oporavljeni Mario Mandžukić.

Vjerovatni sastav Juventusa: Buffon, Cuadrado, Benatia, Barzagli, Alex SAndro, Khedira, Pjanić, Matuidi, Douglas Costa, Dybala, Mandžukić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.