Ne pretjerano sadržajan meč u Londonu

West Ham i Manchester United podijelili bodove

U zaostaloj utakmici 31. kola Premier lige koja je odigrana večeras na Olimpijskom stadionu u Londonu, West Ham i Manchester United su remizirali odigravši 0:0.

Utakmica nije imala nikakvog rezultatskog značaja i igrala se za prestiž, ali se s pravom može reći da nije obilovala nekim posebnim uzbuđenjima.

United je u prvom poluvremenu bio agilniji tim na terenu i prijetio je preko Lingarda, Sancheza i Shawa, dok je jedinu pravu priliku za domaće propustio Joao Mario.

U drugom poluvremenu viđena je prava uspavanka, a finiš susreta obilježio je sukob fudbalera na terenu. U centru pažnje su bili Paul Pogba i Mark Noble, koji su na kraju dobro prošli dobivši samo po žuti karton.

Manchester Unitedu je ovo bio šesti remi sezone nakon kojeg je stigao do 78 bodova i ostao na drugom mjestu, gdje će i okončati sezonu. West Ham je 15. sa 39 bodova, bez briga o opstanku uoči posljednjeg kola sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.