Problemi za Šapinu i Obada

Zvijezda i Iskra oslabljeni pred međusobni duel

Samir Mlaćo

U subotu će na stadionu Banja Ilidža snage odmjeriti Zvijezda i Iskra iz Bugojna. Zvijezda je izgubila dah u borbi za prvo mjesto, dok u Iskri vjeruju da će na kraju izboriti opstanak u ligi, te tako ostvariti zacrtani cilj.

Problemi za renere Romea Šapinu i Adisa Obada svakako će biti neigranje nekoliko standardnih pojedinaca. Naime, domaćima će nedostajati Obren Cvijanović, Muharem Čivić i Muamer Adžem, dok na drugoj strani Bugojanci ne mogu računati na Harisa Seferovića i Vladu Koprivica.

Priliku će tako u oba tima gotovo sigurno dobiti nekoliko mlađih igrača, a očekivati je otvorenu utakmicu u kojoj će oba tima ići po tri boda.

U prvom dijelu sezone Zvijezda je na Jakliću slavila 3:0, te su gosti na kraju meča zaradili ovacije navijača Iskre.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.