Dvostruko slavlje na Jakliću poslije meča sa Metallegheom

Adis Obad proslavio 47. rođendan

Dvostruko slavlje na Jakliću poslije meča sa Metallegheom

Samir Mlaćo

Iskra je danas savladala na svom terenu 2:1 Metalleghe, te upisala tri važna boda u borbi za ostanak u Prvoj ligi FBiH.

Bugojanci su pružili kvalitetnu partiju te došli do pobjede nad krilima Muzafera Ivkovića i Harisa Seferovića. Domaći su imali i jedanaesterac, međutim kapiten Nebić nije bio precizan.

Poslije meča domaći su imali razloga za zadovoljstvo s obzirom da su ostali u utrci za opstanak, a zatim su nogometaši i Uprava priredili  malo iznenađenje šefu struke Adisu Obadu koji je danas proslavio 47. rođendan.

Uz tortu te pjesmu slavilo se u prostorijama stadiona Jaklić...

Top Komentari

Gari Garinča
Aca majstore, sretan rođendan. S tobom Iskra ako Bog da ostaje u Prvoj ligi F BiH, a na ljeto pravimo " dream team " Iskre.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi