Vrijednost je 30 miliona dolara

O'Neal prodaje ogromno imanje: Čudesni Shaq-apulco uskoro dobija novog vlasnika

Midhat Šljivak

Legenda NBA Shaquille O'Neal odlučio je da se riješi 30 miliona dolara vrijednog imanja kojeg posjeduje u američkom gradu Orlandu.

Shaq je profesionalnu karijeru počeo u dresu Magica, a 1993. godine je ovo imanje kupio za nešto više od četiri miliona dolara, ali je od njega napravio zaista pravo čudo koje danas vrijedi 30 miliona dolara.

Ogromna kuća posjeduje čak 12 spavaćih soba, a u kako je Shaq veliki ljubitelj Supermana, dobar dio ogromne kuće je u motivima ovog superjunaka.

Također, "Shaq Centar" sadrži košarkaški teren, mural ogromnog kamiona kojeg vozi zpravo on, a očekivano tu su teretana, kino, vodopad, vruća kupka, bazen i mnogo drugih pratećih elemenata.

Ovaj dio nazvao je Shaq-apulco i koristio je svaki momenat da uživa u ovom imanju tokom proteklih 25 godina.

Tu su i dvije ogromne garaže prepune skupocjenih automobila koje su rađene po njegovoj narudžbi.

O'Neal je tokom karijere zaradio više od 300 miliona dolara od ugovora i reklama, a pored ovog imanja posjeduje još nekoliko skupocjenih vila u SAD-u.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.