Premijer omladinska liga BiH

Juniori Sarajeva pregazili Krupu, Mladost uvjerljiva u Gabeli

Juniori Sarajeva i Mladosti danas su pregazili Krupu i GOŠK na gostovanju u okviru Premijer omladinske lige BiH. 

Sarajevo je gostovalo u Krupi na Vrbasu i ostvarilo uvjerljivu pobjedu rezultatom 8:3. Golove za goste sa Koševa postizali su Ćosić, Bešić, Islamović, Dervišagić i po dva Resić i Salčin. S druge strane, za domaće su strijelci bili Avdić, Ševarika i Berak.

Podsjetimo da su juniori Sarajeva davno osigurali titulu prvaka BiH, a nakon ove pobjede imaju 67 osvojenih bodova, dok je Krupa ostala sedma na tabeli sa 39 bodova.

U drugom današnjem meču Mladost je u gostima porazila GOŠK sa visokih 6:1. Za goste iz Doboja kod Kaknja pogađali su Čerimić tri puta, Čolak dva i Čelebić jednom. Za domaće je jedini strijelac bio Raguž.

Mladost je nakon ovog kola ostala na 11. poziciji sa 23 boda, dok je GOŠK pretposljednji sa samo osam bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.