Najbolji pojedinci ligaških takmičenja NS/FS BiH

Nogometni savez u srijedu bira najbolje za minulu sezonu

Samir Mlaćo

Izbor najboljih pojedinaca ligaških takmičenja NS/FS BiH za sezonu 2017/18. biće održan u srijedu, 23. maja u Hotelu „Austrija & Bosna“ na Ilidži sa početkom u 19:30 sati.

Izbor se vrši u nekoliko kategorija: najbolji igrač i golman BH Telecom Premijer lige BiH, Premijer ženske lige, Premijer futsal lige, najbolji trener, strijelac PL i fair-play. Oni koji će dobiti priznanja izabrani su na osnovu glasova koje su im dali treneri i kapiteni ekipa koje učestvuju u navedenim takmičenjima što ovom izboru daje posebno značenje i relevantnost.

Novi prvak Premijer lige BiH za nogometaše je Zrinjski, prvak futsal lige je Mostar SG Staklorad, a ženske Premijer lige SFK 2000 Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.