Nije u opcijama

Kitanovski, ipak, ne dolazi u Zrinjski

Makedonac Tome Kitanovski, ipak, neće obući dres Zrinjskog.

Ovaj 26-godišnji defanzivac koji je rođen u Bitoli nedavno je sporazumno raskinuo ugovor sa Slavenom Belupom, a kao naredna stanica u njegovoj karijeri se pominjala Premijer liga BiH, konkretno Zrinjski.

Ipak, iz Zrinjskog su poručili kako Kitanovski u ovom momentu nije opcija, te da od njegovog transfera u redove prvaka naše zemlje neće biti ništa.

Svejedno, za očekivati je da će Zrinjski svakako doživjeti velike promjene u igračkom kadru ovog ljeta. Od Zrinjskog se oprostio Kenan Pirić, a po svemu sudeći, dres s lentom u budućnosti neće nositi ni Nemanja Bilbija i Miloš Filipović za čijim zamjenama je Zrinjski uveliko u potrazi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.