Prihvaćena žalba Bišćana

Službeno: Travnik - Jedinstvo 0:3

Midhat Šljivak

Fudbalski savez Federacije BiH dodijelio je bihaćkom Jedinstvu pobjedu u duelu 26. kola Prve lige FBiH protiv Travnika.

Iako su Veziri na terenu deklasirali Bišćane sa 6:0, rukovodstvo Jedinstva je uložilo žalbju jer je Travnik u rosteru tokom sezone imao sedam posuđenih igrača umjesto dozvoljena četiri.

Žalba je na kraju i prihvaćena. NSFBiH je danas donio odluku da se utakmica registruje u korist Jedinstva sa 0:3 i sada je ovaj tim sa ova tri boda jako blizu opstanka u Prvoj ligi Federacije.

Da se i ranije bilo koji klub žalio, njihova žalba bi bila prihvaćena, ali su se na kraju pravila sjetili samo u Bihaću i tri boda su dobili za zelenim stolom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.