Drama na vrhuncu: Pogledajte raspored preostala dva kola Prve lige FBiH

Ko će slaviti, a ko plakati?

Drama na vrhuncu: Pogledajte raspored preostala dva kola Prve lige FBiH

Endin Čaušević

Današnjim utakmicama danas je kompletirano 28. kolo Prve lige FBiH i do kraja prvenstva ostala su još samo dva kola.

Drama za prvo mjesto koje vodi u Premijer ligu i dalje se nastavlja. Nakon iznenađujućeg poraza od Veleža u prošlom kolu danas je Sloga uspjela u gostima savladali Čapljinu sa 2:1 i ostati na prvom mjestu.

Sigurnu pobjedu u Visokom upisao je Olimpik koji i dalje ima dva boda manje u odnosu na lidera iz Simin Hana. Također veoma zanimljivo je u borbi za opstanak gdje je Travnik već otpisan, a tim putem ide i bugojanska Iskra.

Do kraja prvenstva žestoko će se za opstanak boriti TOŠK i Jedinstvo koji su danas upisali po tri boda na veoma teškim gostovanjima u Orašju, odnosno Bugojnu. Pogledajte raspored utakmica preostala dva kola Prve lige BiH.

29. kolo:

Sloga - Igman
Olimpik - Iskra
TOŠK - Travnik
Bratstvo - Bosna
Orašje - Slaven
Jedinstvo - Rudar
Zvijezda - Velež
Metalleghe - Čapljina

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

30. kolo:

Slaven - Sloga
Rudar - Olimpik
Igman - Metalleghe
Čapljina - Zvijezda
Velež - Jedinstvo
Iskra - Bratstvo
Bosna - TOŠK
Travnik - Orašje

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti