Plemići traže pojačanja

Arežina na meti Mostaraca

Šampion BiH vraća bivšeg igrača? · Saznajemo

Midhat Šljivak

Prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Zrinjskog, već je počela sklapati igrački kadar za narednu sezonu.

Rukovodstvo mostarskog tima godinama unazad radi odličan posao kada su pojačanja u pitanju, a istim tempom planiraju nastaviti i ovog ljeta.

Jedan od onih koji bi moglo doći Pod Bijeli brijeg je i nekadašnji fudbaler ovog tima Filip Arežina. Kako SportSport.ba saznaje, kontakti sa 25-godišnjim veznjakom su uspostavljeni i vrlo lako bi se moglo desiti da Arežina postane novi član Plemića.

Ako se to desi, biće to treći put da Arežina oblači dres mostarskog tima. U prethodna dva navrata je ostavljao jako dobre utiske i u ovom timu se formirao u jednog od najboljih igrača Premijer lige BiH.

Proteklu sezonu 25-godišnji veznjak je proveo u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Bio je nosioc igre ovog tima, a u 24 odigrana meča postigao je pet golova i upisao je osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Mladosti i Zrinjskog Arežina je u karijeri igrao za poljski Tychy, Rudar Prijedor, Rudeš i Olimpik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.