Za sada...

Đukić ipak nije dobio otkaz na klupi Partizana

Iako su pojedini srbijanski mediji danas prenijeli vijest da je Miroslav Đukić dobio otkaz na mjestu trenera Partizana, generalno direktor "crno-bijelih" Miloš Vazura je sada demantovao takve navode.

Naime, vijesti o Đukićevom otkazu dolaze samo nekoliko dana nakon osvajanja Kupa Srbije, a navodno je do ovakve odluke Upravnog odbora došlo i zbog Đukićevih ne baš pozitivnih izjava na račun predsjednika Partizana i njegovog sina.

Ipak, Tanjug prenosi da Đukić nije dobio otkaz, a treba istaći da ovo nije prvi put ove sezone da su se pojavile takve špekulacije.

"Upravni odbor je dobio analizu sportskog sektora i za sada Đukić ostaje. Nije se glasalo o njegovom povjerenju, Đukić je trener Partizana i ima ugovor još godinu dana", izjavio je Vazura za Tanjug.

Inače, Partizan je pod Đukićevom trenerskom palicom "prezimio" u Evropi prvi put nakon 13 godina, a prije nekoliko dana je odveo crno-bijele do trofeja Kupa Srbije.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.