Haos na autoputu kod Niša: Navijači Partizana se međusobno potukli

Zaustavljen saobraćaj

Haos na autoputu kod Niša: Navijači Partizana se međusobno potukli

Endin Čaušević

Fudbaleri Partizana i Mladosti večeras u Sudrulici igraju finale Kupa Srbije, a ni ovaj meč nije mogao proći bez incidenta.

Naime, na autoputu u blizini Niša došlo je do tuče navijača Partizana koji su se međusobno potukli kod naplatne kućice. Tamošnji mediji prenose da je došlo do žestoke tuče u kojoj je učestvovalo čak stotinjak navijača.

Brzo je reagovala policija koja je pokušala zaustaviti tuču, ali nisu uspjeli. Navijači Partizana onda su se obračunali s pripadnicima policije, a saobraćaj je morao biti zaustavljen.

Tuča policije i navijača Partizana trajala je oko 20 minuta, ali su se strasti smirile dolaskom novih policijskih snaga. Još uvijek nema informacija o povrijeđenim. Utakmica između Mladosti i Partizana igra se od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi