Prema pisanju sport.fr

Kraljevi spremili bogatstvo za Miralema Pjanića?

Endin Čaušević

Real Madrid je sezonu ponovo završio osvajanjem Lige prvaka iako u domaćim takmičenjima Kraljevima baš i nije išlo najbolje ove sezone. Na Santiago Bernabeu sprema se nekoliko promjena u igračkom kadru, a na meti ovog kluba nalaze se mnogi fudbaleri.

Prema pisanju francuskog Sporta na meti kraljevskog kluba, između ostalih, nalazi se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Francuski mediji pozivaju na informacije Sky Sportsa da je Real Madrid pokazao veliki interes za Pjanića kojeg žele dovesti iz Juventusa.

U posljednje vrijeme dosta se govorilio o sudbini Luke Modrića koji je nedavno izjavio da neće u Realu završiti karijeru i da mu je želja da se okuša u američkom MLS-u. Navodno, u Realu su već spremni na njegov odlazak, a kao odličnu zamjenu za Modrića vide upravo Miralema Pjanića.

Navijači Real Madrida nadaju se da Modrić nije odigrao posljednji meč u finalu protiv Liverpoola, te da će ostati u klubu i naredne sezone. Navodno, Real je spreman za Pjanića platiti oko 65 miliona eura i sada će čekati odgovor iz Torina.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.