Atraktivna sestra Kim Kardashian "upecala" neiskusnu NBA zvijezdu

O. Lekić

Zvijezda Philadelphia 76ersa Ben Simmons počeo je avanturu sa sestrom Kim Kardashian, 22-godišnjim modelom Kendall Jenner.

Kako navode američki mediji, Simmons i Jenner su već nekoliko sedmica u vezi, a on je još jedan u nizu košarkaša sa kojim je Kendall u vezi.

Prethodno je izlazila sa igračem Detroit Pistonsa Blakeom Griffinom, a ranije se povezivala sa Chandlerom Parsonsom i Jordanom Clarksonom.

Njena starija i mnogo poznatija sestra Kim Kardashian također je jedno vrijeme izlazila sa košarkašem Krisom Humphriesom sa kojim je nekoliko nedjelja provela i u braku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.