Niko kao Emenike

Razveo se od Miss Nigerije 2013, pa oženio misicu iz 2014. godine

Endin Čaušević

Nigerijskom fudbaleru Emmanuelu Emenikeu u posljednje vrijeme ne ide baš na fudbalskom terenu, ali čini se da mu na ljubavnom planu ide fantastično.

Naime, fudbaler Olympiacosa odlučio se oženiti po drugi put, a ovaj put na "ludi kamen" stao sa Iheomeom Nnadi koja je bila Miss Nigerije 2014. godine. Emenike i Nnadi su u vezi već nekoliko godina, a zajedno imaju i kćerku.

Emenike je na vjenčanje potrošio oko 200.000 eura i zaista je sve izgledao spektakularno. Ipak, mnogi se pitaju koliko će trajati ovaj brak s obzirom da Emenike ima "pik" na misice iz Nigerije.

Naime, nekadašnji reprezentativac Nigerije prije nekoliko godina oženio je Ezin Akudo koja je izabrana za Miss Nigerije 2013. godine, a razveli su se samo nekoliko mjeseci kasnije. Da stvar bude bizarnija Emenike je sada oženio misicu iz 2014. godine, a prema svemu sudeći Miss Nigerije 2015. treba da se spremi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.