Čekaju se prave ponude

Bayern spreman prodati četiri zvijezde, ali ne i Roberta Lewandowskog

Već odavno jasno da Robert Lewandowski želi promijeniti sredinu i napustiti Bayern, uprkos tome što je prije nekoliko dana došao do četvrte titule prvaka Njemačke u nizu, u dresu bavarskog giganta.

Sjajni poljski napadač više nije zadovoljan na Allianz Areni, a odavno se pominje da bi karijeru mogao nastaviti i u redovima Real Madrida. I Robertov menadžer Pini Zahavi već neko vrijeme najavljuje veliki transfer svog klijenta, ali su u Bayernu ipak odlučni da ne prodaju svog sjajnog napadača.

Kako su prenijeli neki njemački mediji, u Bayernu ne žele da Niko Kovač ostane bez prve napadačke opcije u svojoj debitantskoj sezoni na klupi minhenskog kluba.

Ipak, stajališta čelnika Bayerna su dosta drugačije po pitanju nekih drugih igrača svoje ekipe, a njemački Bild je danas saopštio da su u taboru Bavaraca spremni prodati četiri zvijezde, naravno ukoliko pristignu adekvatne ponude.

Tako su, navodno, na prodaju Juan Bernat, Thiago Alcantara, Arturo Vidal i Jerome Boateng. Bayern sigurno ne bi trebao imati problema sa pronalaženjem mušterija za pomenute igrače, a posebno se to odnosi na Vidala, Boatenga i Thiaga Alcantaru koji su odavno na radaru nekih evropskih velikana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.