Kovač u Bayern dovodi jednog od najskupljih nogometaša svijeta

Nova zvijezda u Minhenu?

Kovač u Bayern dovodi jednog od najskupljih nogometaša svijeta

E. Škorić

Niko Kovač uskoro počinje svoju avanturu u Bayernu, a hrvatski trener planira da tim pojača s nekoliko novih igrača.

Ranije je Bayern potvrdio kupovinu Jamesa Rodrigueza koji je bio na posudbi iz Real Madrida, a njemu bi se mogao pridružiti još jedan bivši saigrač.

Kako piše Sport Bild, u Bayernu namjeravaju da kupe Garetha Balea, koji je sve tražniji u posljednje vrijeme, s obzirom na to da je fantastičan, a da u Real Madridu ne igra dovoljno.

Barem je malo igrao ove sezone, a ko zna, možda se stvari promijene nakon što je zabio dva gola Liverpoolu u finalu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Španski mediji nedavno su objavili da će Real za Balea tražiti 230 miliona eura, a kako ga žele još CIty, United i Inter, pa sada i Bayern, nema sumnje da će Kraljevi prije ili kasnije dobro zaraditi ukoliko ga prodaju.

Kovač je izrazio želju da Bayern kupi Balea, pa vidjet ćemo hoće li Bavarci nastaviti sa dovođenjem zvijezda i jesu li spremni udovoljiti visokim Realovim zahtjevima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NeVjerujemOcima
Bild je prenio izjavu Garetha Balea, koji je rekao da bi se mogao zamisliti u Bayernu..ali ovde pise nesto sasvim drugo,nismo junci,ne pokusavajte srat po nama ( ili mozda jesmo dok pratimo vas portal ) A pricati o tome da bi Bayern platio takve poremecene cijene je smijesno... Mia San Mia
14 0
Benjamingst
Bayern Munchen nece dati 230 miliona za Balea koji je vise povredjen bio u Realu nego sto je igrao. Bayern Munchen ima pare da moze kupiti I Ronalda ali Njemac ne baca pare tako lahko.
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi