Foto: NK Metalleghe BSI

Anđelo Bevanda na pragu potpisa

Zrinjski se pojačava iz Prve lige, pod Bijeli Brijeg se vraća mladi defanzivac · Saznajemo

Nakon osvajanja treće uzastopne titule prvaka BiH, Zrinjski je počeo rješavati igračku križaljku za novu sezonu, a jedno od pojačanja bi trebao biti i mladi Anđelo Bevanda.

Kako saznaje SportSport.ba, ovaj 20-godišnjak je praktično pred vratima Zrinjskog i u narednim danima se očekuje zvanično potpisivanje ugovora.

Inače, ovaj talentovani štoper je proteklu polusezonu proveo kao član NK Metalleghe BSI, te je u Prvoj ligi FBiH prikupio 12 nastupa.

Prije dolaska u Jajce, Anđelo Bevanda je jedan period proveo u Njemačkoj, dok je prije Metalleghea bio član hrvatskog niželigaša, NK Mosor. Inače, ponikao je u omladinskom pogodnu Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.