Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine za desetak dana počinje pripreme pred nastup u kvalifikacijama Lige prvaka

Prema neslužbenim informacijama

Zrinjski s Mattersburgom i Yenisseyom · Saznajemo

Nogometaši HŠK Zrinjski početak priprema za nastup u Ligi prvaka, te novu sezonu, zakazali su za 11.06.ove godine. 

Nakon nekoliko dana priprema u Mostaru momčad će se 19.06.zaputiti u Sloveniju, točnije Moravske Toplice gdje će boraviti sve do 30.06.

Plemići će u tom periodu odigrati dvije pripremne utakmice, a kako neslužbeno saznaje SportSport.ba, Zrinjski će otići do obližnje Austrije i odigrati prijateljsku utakmicu s tamošnjim Mattersburgom.

Drugi protivnik bi trebao biti novi član ruskog elitnog ranga natjecanja, ekipa Yenisseya koji su mnogo ozbiljniji protivnici nego je Zrinjski imao proteklih godina u ovoj fazi priprema.

Po povratku u Mostar, Plemići će odigrati još jednu, dvije utakmice do nastupa u pretkolu LP koje je najavljeno za 11.07.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.