Napustio Željezničar?

Crnov na pragu Lokomotiva, trenirat će ga bivši bh. reprezentativac?

Edmir Škorić

Ivan Crnov je, saznajemo, dobio slobodne papire i on će karijeru, po svemu sudeći, nastaviti u Bugarskoj.

I ranije je bilo izvjesno da Crnov u narednoj sezoni neće biti član Željezničara, no sada je očigledno da će karijeru nastaviti negdje drugo. Ukoliko sve bude po planu, zaigrat će u Lokomotivu.

Dvadesetosmogodišji ofanzivni nogometaš je dobio raskid ugovora s Plavima, a karijeru će vjerovatno nastaviti u Lokomotivu iz Plovdiva.

Crnov je na Grbavicu došao kao veliko pojačanje iz Širokog Brijega, ali povrede su poremetile i njegove, a i planove njegovog sada već bivšeg kluba. Tako je odigrao tek dva meča u Premijer ligi.

U Kupu BiH je protiv Slobode u prvom polufinalnom meču odigrao 67 minuta, no zanimljivo da je poslije toga suspendovan.

Prije Širokog je igrao u Sheriffu, Zrinjskom, Gorici, Croatiji Sesvete, a važno je napomenuti da bi ga u novom timu trebao trenirati bivši bh. reprezentativac Bruno Akrapović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.