Aladin Šišić danas potpisuje ugovor

U Sarajevo stiže novi igrač: "Sve je dogovoreno, presretan sam..."

Krilni napadač Aladin Šišić u narednoj sezoni će nositi dres FK Sarajevo.

Šišić na Koševo dolazi kao dio trampe koju su dogovorili Sarajevo i Mladost, a sa bordo klubom će, prema nezvaničnim informacijama, potpisati jednogodišnji ugovor s opcijom produženja na još jednu.

Da je posao dogovoren potvrdio nam je i Šišić, no nije želio mnogo govoriti dok se transfer ne ozvaniči.

"Tačno je, dolazim u Sarajevo. Presretan sam, jer se radi o velikom klubu s tradicijom i sigurno da dolazak u takvu sredinu predstavlja veliki izazov", kazao je 26-godišnji Šišić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prethodnoj sezoni Šišić je za Mladost odigrao 20 utakmica u Premijer ligi BiH i postigao tri pogotka uz jednu asistenciju, a kroz karijeru je još igrao za Domžale, Kalev, Staad, Krajinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.