Antonio Vidović na Tušnju

Čovjek koji se proslavio škaricama potpisuje za Slobodu · Saznajemo

Edmir Škorić

Nakon dobre sezone u dresu Orašja, Antonio Vidović karijeru će nastaviti u Tuzli.

Nije još zvanično, no u nedjelju bi trebalo biti. Dvadesetosmogodišnji ofanzivac postigao je dogovor sa Slobodm i po svemu sudeći će ubrzo postati stanovnik Tušnja, a očekuje se i na pripremama Tuzlaka od ponedjeljka.

Vidović je u protekloj sezoni u dresu Orašja u Prvoj ligi Federacije BiH postigao 13 pogodaka uz devet asistencija na 26 mečeva, a prethodno je nastupao za Metalleghe, Jedinstvo Brčko, Cibaliju, Graničar, Čelik i Zvijezdu Gradačac.

Za Vidovića se zanimalo nekoliko timova, ali najkonkretnija je bila Sloboda, pa će Vidović u sezoni ispred nas nositi crveno-crni dres.

Bilo je dosta promjena na Tušnju, otišlo je dosta igrača, ali polako novi trenerski tandem Smajić - Bošnjaković slaže ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se Vidovića tiče, njegov nedavni pogodak škaricama svakako će se lijepo doći navijačima Slobode, da ga pogledaju još nekoliko puta, pa se ponadaju takvim majstorijama i u narednoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.