Plavi slažu igračku križaljku

Damčevski sutra u Sarajevu, stiže i ofanzivac?

U redove FK Željezničar ovog ljeta bi mogao stići i nekadašnji makedonski reprezentativac Aleksandar Damčevski.

Čelnici bh. premijerligaša intenzivno vode pregovore s nekoliko fudbalera kako bi Željezničar što jači ušao u narednu sezonu, a jedan od onih koji bi mogao zadužiti plavi dres je i 25-godišnji defanivac Aleksandar Damčevski.

Damčevski je već neko vrijeme u kontaktu sa viceprvakom BiH, a prema nezvaničnim informacijama, u Sarajevo bi trebao sutra doputovati na pregovore nakon kojih će biti jasnije da li će preći na Grbavicu.

Interesantno je da je Damčevski prošle godine bio na pragu prelaska u Sarajevo, no u posljednji čas je odbio ponudu i prešao u kiparski Ermis Aradipou.

Osim Damčevskog, boje Željezničara u narednoj sezoni će, po svemu sudeći, braniti i dojučerašnji član Borca iz Banjaluke Mladen Veselinović koji je navodno dogovorio sve sa Željezničarom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.