Zakarić definitivno ide u Srbiju?

Partizan kupuje krilnog igrača Plavih

Zakarić definitivno ide u Srbiju?

Edmir Škorić

Goran Zakarić na pragu je prelaska u Partizan, javljaju mediji u Srbiji.

Mozzart Sport je objavio večeras kako će sasvim sigurno Zakarić nakon Nemanje Nikolića iz Spartaka i Rikarda Gomeša iz Nacionala biti treće pojačanje beogradskog kluba.

Zakarić je imao sjajnu sezonu u dresu Željezničara, a Plavi očigledno neće uspjeti u namjeri da zadrže krilnog 25-godišnjeg nogometaša.

Reprezentativac BiH proglaeš je najboljim igračem Premijer lige BiH, a brzo je stekao i status omiljenog igrača na Grbavici, naravno zahvaljujući sjajnim partijama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Premijer ligi je bivši igrač Dinama i Zrinjskog odigrao 30 mečeva i uz 12 golova imao je i devet asistencija, a u Kupu BiH je u osam nastupa postigao pet golova i tome dodao dvije asistsencije.

Još nema zvanične potvrde transfera, niti detalja istog, ali srbijanski mediji su se raspisali o Zakarićevom prelasku u Partizan i neki od njih tvrde da je stvar gotova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi