Novi trener Tuzlaka za SportSport.ba

Pandža: Sloboda ne smije igrati Ligu za opstanak, želimo napasti 2. ABA ligu

Josip Pandža je odlučio promijeniti sredinu, pa će ovaj sada već bivši trener Kaknja u novoj sezoni sa klupe voditi tuzlansku Slobodu.

Selektor našin "Zlatnih kadeta" je sa Slobodom potpisao ugovor na četiri godine, a za SportSport.ba je govorio o ciljevima u novom klubu.

"Jako sam sretan što sam došao u Slobodu, to je grad koji dobro poznaje košarku i živi za ovaj sport. Ugovor smo potpisali na četiri godine, a naš primarni cilj je da se više nikada ne desi da Sloboda igra Ligu za opstanak, Sloboda ne smije igrati Ligu za opstanak", poručio je novi strateg Tuzlaka, pa nastavio:

"Sloboda treba igrati samo Ligu za prvaka, a pored toga je cilj i da u što skorije vrijeme napadnemo 2. ABA ligu jer je tu mjesto Tuzli i Slobodi... Vrlo brzo ćemo početi raditi na selektiranju kadra za narednu sezonu, jer vremena za gubljenje nema. Svi koji žele da rade i daju sve od sebe su dobrodošli".

"Također želim se zahvaliti svom sada već bivšeg klubu, Kaknju, na nezaboravnim trenucima svih ovih godina. Koristim ovu priliku da im se zahvalim za sve i poželim mnogo sreće u budućnosti", dodao je na kraju Josip Pandža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.