Potpisao ugovor sa timom s Pecare

Knežević: Očekujem da ćemo pokazati moć i snagu

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je prošlog ljeta potpisao ugovore sa šestoricom juniora, a sada sa četvoricom. Mladi nogometaši su svakako budućnos bh. nogometa, a tako razmišljaju i u klubu sa Pecare. 

Jedan od onih koji će dobiti priliku u novoj sezoni jeste mladi Luka Knežević koji je i govorio za službenu facebook stranicu NK Široki Brijeg.

"Potpis ugovora s NK Široki Brijeg mi puno znači. U ovom gradu i klubu, otkako sam stigao iz Livna, proveo sam pet prelijepih godina života i zahvalan sam trenerima i ljudima iz kluba na ukazanom povjerenju. Od ove sezone očekujem da ćemo kao momčad pokazati snagu i moć i u Europi i u domaćim natjecanjima. Osobno se želim svojim trudom, radom i zalaganjem izboriti za priliku da obučem voljeni dres i zaigram na Pecari", kazao je Knežević.

Poznato je da će Široki Brijeg u narednoj sezoni predvoditi Boris Pavić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.