Kiša omela početak treninga

Sarajevo treniralo u Butmiru, Welbeck stigao na probu

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Fudbaleri Sarajeva odradili su danas novi trening u sklopu priprema za novu sezonu.

Bordo tim trenirao je u svojoj bazi u Butmiru, a početak treninga malo je poremetila jaka kiša koja je padala u Sarajevu. Husref Musemić je mogao računati na sve igrače, a s timom su trenirala i dva nova fudbalera Šišić i Tatar koji su nedavno potpisali za ovaj tim.

Zanimljivo da se na treningu Sarajeva pojavio zanimljiv fudbaler, a to je Nana Welbeck. Kao što smo ranije pisali Welbeck bi mogao u narednim danima potpisati za klub s Koševa, no prije toga će neko vrijeme biti na probi u bordo ekipi.

Welbeck je izenenadio stručni štab Sarajeva svojom fizičkom spremom, odnosno na ljekarskim pregledima se pokazalo da je trenutno najspremniji. Musemić i njegovi pomoćnici će nakon nekoliko treninga odlučiti da li će Welbeck dobiti ugovor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.