Welbeck karijeru nastavlja u Sarajevu?

Igrač Odense Boldkluba

Welbeck karijeru nastavlja u Sarajevu?

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva prije nekoliko dana počeli su pripreme za novu sezonu, no jasno je da će na Koševu biti još izmjena u igračkom kadru.

Bordo tim se sprema za nastupe u Evropi, a prema svemu sudeći u narednim danima će dobiti i novo pojačanje. Na meti Sarajeva nalazi se veznjak Odense Boldkluba, Nana Welbeck.

Ovaj igrač ponikao je u italijanskoj Bresciji za koju je debitovao 2012. godine, a kasnije je igrao još za Atalantu i Krku. Za danski Odense je potisao 2016. godine, no njegov ugovor ističe ovog ljeta. Ovaj igrač je u prošloj sezoni za Odense odigrao četiri utakmice, dok je devet puta nastupio za rezervni tim danskog kluba.

Nana Addo Welbeck-Maseko rođen je 1994. godine u Gani. U Bresciju je došao u omladinske kategorije 2009. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasmem
Koji nam je sad ovo bezvrat...
5 3
disident7
Ovaj krenuo na Iftar kod Sebije.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi